Van maandag 29 januari 2024 t.e.m. maandag 17 juni 2024

Heeft plaats op:

Maandag van 18:30:00 tot 22:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 101 - 1e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, alsook eenvoudige nagerechten. Ook na de bereiding verfijnd dresseren op een bord wordt veel aandacht aan besteed. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren ingrediƫnten.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:

  • Stoofvlees/frieten/appelcompote/saladebar
  • Tomatensoep/gehaktballetjes/basilicum
  • Croque/kip/peer/gorgonzola/rucola
  • Mascarpone/mango/witte chocolade
  • Wentelteefjes/fruitcoulis/zure room/verse vruchten
  • Chocolademousse/amandelkoekjes/mokkaroom
  • Kleine cakes

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
  • eenvoudige nagerechten

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Eenvoudige vlees en nagerechten 1 140 euro 140 euro
Cursusgeld 1 7 euro 7 euro
Kokskledij (vrijblijvend) 1 36,5 euro 36,5 euro
Totaal: 303,5 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.