Van dinsdag 30 januari 2024 t.e.m. dinsdag 18 juni 2024

Heeft plaats op:

Dinsdag van 18:30:00 tot 22:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 104 - 1e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:


Linguini/courgette/kerstomaat/rucolapesto

Soep/sla/spinazie/visballetjes

Vol au veggie/vidée/ovenfrieten

Rijstkroketjes/tzatziki

Visburger

Sardines/tomaat/olijven

Waterzooi van vis

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige nagerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

geen voorkennis

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld 1 7 euro 7 euro
ingrediënten - Eenvoudige vis en groenten en kruiden 1 135 euro 135 euro
Kokskledij (vrijblijvend) 1 36,5 euro 36,5 euro
Materiaal (vrijblijvend) 1 0 euro 0 euro
gastronomisch koken - boek Claudine Versluys (vrijblijvend) 1 22 euro 22 euro
Totaal: 320,5 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.