Van dinsdag 30 januari 2024 t.e.m. dinsdag 18 juni 2024
Heeft plaats op:
Dinsdag van 18:30:00 tot 22:10:00
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Lokaal: Keuken 104 - 1e verdieping
CVO Groeipunt in KoevlietKoevliet 2
9240 Zele
Info
Lesinhoud
In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.
Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:
Linguini/courgette/kerstomaat/rucolapesto
Soep/sla/spinazie/visballetjes
Vol au veggie/vidée/ovenfrieten
Rijstkroketjes/tzatziki
Visburger
Sardines/tomaat/olijven
Waterzooi van vis
Traject
Keukenmedewerker
- eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
- eenvoudige nagerechten
- eenvoudige visgerechten
- eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Voorkennis
geen voorkennis
Evaluatie
Gespreide evaluatie en feedback
Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Cursusgeld | 1 | 7 euro | 7 euro | |
ingrediënten - Eenvoudige vis en groenten en kruiden | 1 | 135 euro | 135 euro | |
Kokskledij (vrijblijvend) | 1 | 36,5 euro | 36,5 euro | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 euro | 0 euro | |
gastronomisch koken - boek Claudine Versluys (vrijblijvend) | 1 | 22 euro | 22 euro |
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.