Nagerechten
Van zaterdag 1 februari 2020 t.e.m. zaterdag 26 september 2020
Heeft plaats op:
Zaterdag van 08:30:00 tot 12:10:00
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping
CVO Groeipunt in KoevlietKoevliet 2
9240 Zele
Info
Lesinhoud
Voor zoetekauwen is de module nagerechten een feest! Onze meester-patissier leert je de basisbereidingen voor desserten en gebak: cake, biscuit, roomijs, brood, blader-, gist-, soezen- en zanddeeg, boter- en banketbakkersroom, ...
Je verwerft een grondige kennis van de grondstoffen zoals suikers, eieren, rijsmiddelen, chocolade, bindmiddelen, room, smaakmakers, en je leert vooral ook mooie de decoratie- en dresseertechnieken toepassen!
Traject
Certificaat Hulpkok
Modules:
- Initiatie warme keuken (Start to cook)
- Koude keuken
- Nagerechten
- Dagschotels met vis
- Dagschotels met vlees en gevogelte
Evaluatie
Gespreide evaluatie en feedback
- Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
- De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.
Extra
Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
ingrediënten - Nagerechten | 1 | 135 euro | 135 euro | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 euro | 0 euro | |
cursusgeld (vrijblijvend) | 1 | 5 euro | 5 euro |
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.