Nagerechten

Van zaterdag 1 februari 2020 t.e.m. zaterdag 26 september 2020

Heeft plaats op:

Zaterdag van 08:30:00 tot 12:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9

Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

Voor zoetekauwen is de module nagerechten een feest! Onze meester-patissier leert je de basisbereidingen voor desserten en gebak: cake, biscuit, roomijs, brood, blader-, gist-, soezen- en zanddeeg, boter- en banketbakkersroom, ...

Je verwerft een grondige kennis van de grondstoffen zoals suikers, eieren, rijsmiddelen, chocolade, bindmiddelen, room, smaakmakers, en je leert vooral ook mooie de decoratie- en dresseertechnieken toepassen!

Certificaat Hulpkok

Modules:

  • Initiatie warme keuken (Start to cook)
  • Koude keuken
  • Nagerechten
  • Dagschotels met vis
  • Dagschotels met vlees en gevogelte

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Nagerechten 1 135 euro 135 euro
Materiaal (vrijblijvend) 1 0 euro 0 euro
cursusgeld (vrijblijvend) 1 5 euro 5 euro
Totaal: 260 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.