Start to cook

Van donderdag 30 januari 2020 t.e.m. donderdag 24 september 2020

Heeft plaats op:

Donderdag van 18:30:00 tot 22:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

De eerste module van onze horeca-opleidingen: Initiatie warme keuken.

Onze ervaren koks leren je stap voor stap koken, snijden en bakken volgens de regels van de kunst. Met het deelcertificaat van Start to cook op zak, ben je vertrokken in het traject tot Hulpkok, Kok of Traiteurkok.

Je volgt les in professioneel ingerichte keukens met leerkrachten die “top” zijn. Iedere les koken we een menu, waarbij alle facetten van het koken aan bod komen. Aan het einde van de les proeven, bespreken en evalueren we het resultaat.

Je gaat gegarandeerd nooit met honger naar huis!

deelcertificaat Initiatie warme keuken

certificaat Hulpkok


Geen specifieke voorkennis vereist.

In de loop van de lessen word je bijgestuurd door de leerkracht en krijg je onmiddellijke feedback. Aan het einde van de cursus krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Ben je een absolute beginner, of heb je al jaren ervaring, maar wil je leren snijden en koken als een chef? Ben je op zoek naar een leuke en praktische activiteit? Wil je met gemotiveerde mensen en een begeesterde leerkracht leren koken? Dan is Start to cook bij CVO Groeipunt iets voor jou.Met het deelcertificaat van Start to cook op zak, ben je vertrokken in het traject tot Hulpkok, Kok of Traiteurkok.

Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
kokskledij (vrijblijvend) 1 35 euro 35 euro
cursusgeld 1 5 euro 5 euro
Materiaal (vrijblijvend) 1 0 euro 0 euro
ingrediënten - Start to cook 1 75 euro 75 euro
Totaal: 235 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.