Catering
Van maandag 27 januari 2020 t.e.m. maandag 28 september 2020
Heeft plaats op:
Maandag van 13:30:00 tot 17:10:00
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 13
Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping
CVO Groeipunt in KoevlietKoevliet 2
9240 Zele
Info
Lesinhoud
Bij CVO Groeipunt leer je een breed gamma traiteurgerechten bereiden. De nadruk ligt op basisbereidingstechnieken van gerechten en specifieke bereidingstechnieken. Je leert gerechten voor een banket of voor de verkoop in een traiteurwinkel voorbereiden en bereiden:
- de technieken van het regenereren van gerechten
- vacuüm garen
- met de combisteamer, röner werken
- een toonbank in een traiteurwinkel schikken en aanvullen
- klanten gepast onthalen en bedienen
Traject
Module: Traiteurkeuken
Certificaat: Traiteurkok
Voorkennis
Certificaat Hulpkok
Evaluatie
Gespreide evaluatie en feedback
- Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
- Je kookt voor genodigden.
- De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.
Doelgroep
Voor wie zich na de opleiding hulpkok verder wil bekwamen als traiteur.
Of wie gewoon nieuwsgierig is naar meer...
Extra
Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 euro | 0 euro | |
ingrediënten - traiteur | 1 | 160 euro | 160 euro | |
cursusgeld (vrijblijvend) | 1 | 5 euro | 5 euro |
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.