Catering

Van maandag 27 januari 2020 t.e.m. maandag 28 september 2020

Heeft plaats op:

Maandag van 13:30:00 tot 17:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 13

Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

Bij CVO Groeipunt leer je een breed gamma traiteurgerechten bereiden. De nadruk ligt op basisbereidingstechnieken van gerechten en specifieke bereidingstechnieken. Je leert gerechten voor een banket of voor de verkoop in een traiteurwinkel voorbereiden en bereiden:

  • de technieken van het regenereren van gerechten
  • vacuüm garen
  • met de combisteamer, röner werken
  • een toonbank in een traiteurwinkel schikken en aanvullen
  • klanten gepast onthalen en bedienen

Module: Traiteurkeuken

Certificaat: Traiteurkok

Certificaat Hulpkok

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • Je kookt voor genodigden.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Voor wie zich na de opleiding hulpkok verder wil bekwamen als traiteur.

Of wie gewoon nieuwsgierig is naar meer...

Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Materiaal (vrijblijvend) 1 0 euro 0 euro
ingrediënten - traiteur 1 160 euro 160 euro
cursusgeld (vrijblijvend) 1 5 euro 5 euro
Totaal: 285 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.