Residentieel elektrotechnisch installateur 2

Van maandag 2 december 2019 t.e.m. woensdag 29 april 2020

Heeft plaats op:

Maandag van 18:30:00 tot 22:10:00

Woensdag van 18:30:00 tot 22:10:00

Aantal lesuren: 140

Prijs lesuren: 210 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 35

Lokaal: Atelier Elektriciteit - 1e verdieping

CVO Groeipunt in Lokeren
Durmelaan 34
9160 Lokeren

Info

Lesinhoud

Met deze opleiding (Residentieel Elektrotechnisch Installateur 2 dat snel start na niveau 1) vorm je je verder tot een vakbekwaam elektricien. Je bent in staat om al wat moeilijker lichtschakelingen te plaatsen. Verder staat ook de module verlichting, aarding en veilig werken op hoogte op het programma. In dit 2de grote deel van de opleiding ga je echt heel wat leren over de complete huisinstallatie met alles wat er bij hoort. Ook de materialen, de gereedschappen, de keuring,.... komen uitgebreid aan bod. Doordat dit voor de helft een praktijkopleiding is is dit een heel leuke opleiding om te volgen. Enkele werfbezoeken staan ook steeds op het programma.

Deze opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur 2 is het tweede deel van de opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur, een vakbekwaam elektricien dus. Je zal in staat zijn om zelfstandig volledige elektrische huishoudelijke installaties te installeren in nieuwbouwwoningen of herstellingen uit te voeren aan elektrische installaties in een bestaande woning volgens het Algemeen Reglement op de Elektrische Installatie (AREI). Het certificaat dat je na 1.5 jaar behaalt, wordt aanvaard voor beroepsbekwaamheid en verleent dus de mogelijkheid om je te vestigen als zelfstandige. Je volgt steeds 2 lessen per week.
Daarnaast is deze zeer praktijkgerichte opleiding uitermate geschikt voor personen die een elektrische installatie willen plaatsen of vernieuwen in hun eigen woning. Je leert ook een dossier op te stellen dat nodig is om deze installatie te laten keuren. De hele opleiding is opgesplitst in 5 delen.

Tevens leren wij u de beginselen aan van BEN: bijna energieneutraal bouwen.

Inschrijvingsgeld: max € 300, residentieel 1 wordt mee in rekening genomen.

Residentieel elektrotechnisch installateur 1

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
residentieel elektrotechnisch installateur 2 - materialen en syllabus 1 5 euro 5 euro
Totaal: 215 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.