Stookolietechnicus

Van maandag 27 januari 2020 t.e.m. vrijdag 14 februari 2020

Heeft plaats op:

Maandag van 18:30 tot 22:00

Aantal lesuren: 40

Prijs lesuren: 60 euro

Lokaal: Atelier Centrale verwarming Loods

PCVO Scheldeland in Lokeren
Durmelaan 34
9160 Lokeren

Info

Lesinhoud

Het onderhoud en keuring van een stookolietank gebeurt door een stookolietechnicus (vroegere stookolie tankcontrole). Dit is iemand die een opleiding ‘stookolietechnicus’ heeft gevolgd. Indien je slaagt voor het examen, krijg je het 'Certificaat inzake de controle en het onderhoud van stookolietanks’.

Ons centrum reikt zelf de erkenningsnummers ( SV nummer ) van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie uit na betaling van het dossierrecht aan L.N.E. Je erkenning of attest geven we je na de opleiding mee.

De opleiding stookolietechnicus duurt 5 weken, 2 lesmomenten per week, en omvat theorie en praktijk afgestemd op de technische kennis van het onderhoud en de keuring van stookolietanks . Ook de reglementering, het invullen van het keuringsrapport, de specifieke terminologie en 4 uur branderkennis zijn opgenomen.

Voor alle vragen over CEDICOL kan je mailen naar cedicol@scheldeland.net

Om je als zelfstandige te vestigen dien je minimaal monteur cv te zijn. Het certificaat Monteur Centrale verwarming is erkend voor het gereglementeerd beroep Installatieactiviteiten voor centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Prijs
stookolietechnicus - kopieën en materialen 40 euro
stookolietechnicus - kopieën en materialen ( aanvulling) 27,5 euro
Totaal: 127,5 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.