Culinaire snacks

Van donderdag 5 september 2019 t.e.m. donderdag 16 januari 2020

Heeft plaats op:

Donderdag van 13:30 tot 17:25

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Kerkstraat
Kerkstraat 16
9240 Zele

Info

Lesinhoud

Je bereidt je een luxe-ontbijt, verfijnde snacks en kleine gerechten die je kan verkoopbaar maken in een tearoom.

Een culinair voorproefje:

  • Basis- en luxe-ontbijt
  • Croques
  • Pasta's
  • Verfijnde slaatjes
  • Pizza
  • Ovenschotels
  • Eenpansgerechten
  • Soepen en broodjes
  • Lichte maaltijden met vlees en vis
  • Tapas
  • Dessertjes om door te geven bij een verwenkoffie
  • Flensjes

Module: Initiatie snacks/tearoom

Certificaat: Medewerker brasserie, taverne, bistro

Geen voorkennis vereist

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.


Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - snacks/tearoom 1 150 euro 150 euro
gastronomisch koken - boek Claudine Versluys (vrijblijvend) 1 22 euro 22 euro
Materiaal (vrijblijvend) 1 0 euro 0 euro
Totaal: 292 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.