Culinaire snacks
Van donderdag 5 september 2019 t.e.m. donderdag 16 januari 2020
Heeft plaats op:
Donderdag van 13:30 tot 17:25
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping
CVO Groeipunt in KerkstraatKerkstraat 16
9240 Zele
Info
Lesinhoud
Je bereidt je een luxe-ontbijt, verfijnde snacks en kleine gerechten die je kan verkoopbaar maken in een tearoom.
Een culinair voorproefje:
- Basis- en luxe-ontbijt
- Croques
- Pasta's
- Verfijnde slaatjes
- Pizza
- Ovenschotels
- Eenpansgerechten
- Soepen en broodjes
- Lichte maaltijden met vlees en vis
- Tapas
- Dessertjes om door te geven bij een verwenkoffie
- Flensjes
Traject
Module: Initiatie snacks/tearoom
Certificaat: Medewerker brasserie, taverne, bistro
Voorkennis
Geen voorkennis vereist
Evaluatie
Gespreide evaluatie en feedback
- Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
- De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.
Extra
Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
ingrediënten - snacks/tearoom | 1 | 150 euro | 150 euro | |
gastronomisch koken - boek Claudine Versluys (vrijblijvend) | 1 | 22 euro | 22 euro | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 euro | 0 euro |
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.