Vlees en BBQ

Van donderdag 5 september 2019 t.e.m. donderdag 16 januari 2020

Heeft plaats op:

Donderdag van 18:30 tot 22:25

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Kerkstraat
Kerkstraat 16
9240 Zele

Info

Lesinhoud

De kennis van de module dagschotels met vlees en gevogelte wordt hier verfijnd. We leren nog meer bereidingstechnieken en verdiepen ons in heel wat verfijnde recepten. De nadruk ligt op

  • het zelfstandig leren werken,
  • organisatie en planning,
  • vlees, gevogelte en wild versnijden, uitbenen en bereiden,
  • bereidingen van afleidingen van sauzen,
  • bereiding van soepen op basis van vlees, gevogelte en wild;
  • nieuwe en eigentijdse kooktechnieken zoals garen op een lage temperatuur en vacuüm garen.

Certificaat KOK (nog geldig tot 31/08/2023)

Modules:

  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Streekgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken
  • Onthaal en omgang met gasten - interactie zaal/keuken


Certificaat Hulpkok.

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • Er is een eindproef waarbij je zelf een gerecht voorstelt en bereidt.
  • Je kookt voor genodigden.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Voor wie na de opleiding Hulpkok zijn kookkunsten verder wil verfijnen!

Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Vleesgerechten 1 150 euro 150 euro
cursusgeld 1 7 euro 7 euro
Materiaal (vrijblijvend) 1 0 euro 0 euro
Totaal: 277 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.