Nagerechten
Van donderdag 5 september 2019 t.e.m. donderdag 16 januari 2020
Heeft plaats op:
Donderdag van 08:30 tot 12:25
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping
CVO Groeipunt in KerkstraatKerkstraat 16
9240 Zele
Info
Lesinhoud
Voor zoetekauwen is de module nagerechten een feest.
Hier leert men de basisbereidingen voor hoteldesserts en banketgebak (cake, biscuit, roomijs, brood, blader-, gist-, soezen- en zanddeeg, boter- en banketbakkersroom,) Grondige kennis van de grondstoffen: suikers, eieren, rijsmiddelen, chocolade, bindmiddelen, room, smaakmakers, ; en de decoratie- en dresseertechnieken toepassen.
Voorkennis
Geen
Volg je voor het eerst les in onze hotelschool, dan moet je de eerste les een Medisch geschiktheidsattest voorleggen.
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 euro | 0 euro | |
cursusgeld | 1 | 5 euro | 5 euro | |
ingrediënten - Nagerechten | 1 | 135 euro | 135 euro |
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.